A JÓGA
ÉLETFORMA – MOZGÁS – EGÉSZSÉG !

“Ha kíváncsi vagy arra, ki vagy, a jóga a tökéletes alkalom, hogy megtudd.”
Sri Aurobindo

Jóga-Neked
Életmód Sziget

A Jóga-Neked Életmód Szigeten családias környezetben, értő figyelemben jógázhatsz kis csoportban vagy nagyobb közösségben, sőt magánórán is hozzáértő jógaoktatókkal.

Office Jóga
Irodai Jóga

A sok ülésben fáj a nyakad, hátad, elcsigázottnak és kimerültnek érzed magad? Tanulj meg lazítani, mozgasd át a tested, nyújtsd meg az ízületeid, indítsd be a nyirokkeringésed!

Tradicionális
Jóga

Ajánlott azoknak, akik a fizikai testük mellett a jóga szellemiségével is megismerkednének. A Jóga-Neked Életmód Sziget stúdiójában a legfontosabb Te vagy, és a zavartalan jógagyakorlásod.

Kismama
Jóga

Hogy a várandóság hónapjait ne "teherként", hanem könnyedén, természetes módon, elfogadva a test átalakulását, nyitottan, komolyabb fizikai, lelki változások okozta pszichés és testi problémák nélkül éljék meg.

Baba-Mama
Jóga

A babával közösen végzett gyakorlatok jó hatással vannak a baba idegrendszerére és mozgásfejlődésére, de jó móka is mind a babának, mind a mamának.

Női Jóga
kimondottan Nőknek

A fizikai gyakorlás mellett a női jóga egy út, amely megismertet a női lét ciklikusságával, belső nőiségeddel, és a Benned rejlő bölcsességgel.

Kistini
Jóga

Testtudat fejlesztés, önbizalom erősítés, feszültségoldás. A gyerekjóga játékkal, mesével átszőtt vidám testmozgás 45-60 percben. Ajánlott 9 éves kortól 12 éves korig.

Tini Jóga
Önbizalom, önelfogadás

A Tini jóga egy céltudatos, vidám testmozgás 60-75 percben. Tini jóga: ajánlott 13 éves kortól 18 éves korig Mottó: Ne akarjunk mások lenni, mint amik valójában vagyunk!

Nagyi Jóga
Senior jóga

Testi és lelki egészségmegőrzés idősebb korban is. Testi erő, szellemi frissesség, jókedv 50 felettieknek! Nyerjétek vissza testi, lelki, szellemi egészségeteket, fittségeteket!

A Jóga-Neked Életmód Sziget stúdiójában a legfontosabb Te vagy, és a zavartalan jógagyakorlásod!

A Jóga-Neked Életmód Sziget (joga-neked.hu) egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.
Örülünk, hogy itt vagy. Érezd jól magad!

Vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon 06-30-662 3990, Facebookon vagy a weboldalunkon keresztül.

Állunk Rendelkezésedre!

Blaskó Margó

/ Gyermek és Felnőtt Jóga oktató /
"Addig, amíg nem hiszel magadban, nem lesz saját életed."

2010-ben elkezdhettem a jógaoktatást, az oktatói diplomám 2013-ban vettem át Koppenhágában. A felnőttek mellett ma már foglalkozom babákkal, sulisokkal, tinikkel is.

Sárközi Krisztián

/ Hangtál- és rezgésterápia /
“Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek!"


Az önismerettel 2011-ben kezdtem el foglalkozni, ami teljesen megváltoztatta addigi életemet. Teljesen magával ragadott az új szemlélet és látásmód, ami sok változást hozott az életemben.

Emmer Zsuzska

/ Női Jóga oktató /
"A női jóga megismertet a női lét ciklikusságával, belső nőiségeddel"

Több éve jógázom, a női jógával azonban csak két éve találkoztam. Jelenleg tanulom és tanítom is a hatha jóga női ágát. Megfogott a jógának ez az új nézőpontja s az a hatalmas tudástára, amellyel a nőknek segíteni lehet általa.

A Jóga Mindenkié!

„Nem a jógázó viselete, s nem a jógáról való fecsegés, hanem egyedül a fáradhatatlan gyakorlás a siker eszköze.” Hatha yoga pradipika

Pillanatképek Életünkből