• Tel: (30) 662 3990
  • Hétfő - Péntek: 9:00 – 19:30
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

INTEGRÁL JÓGA => ÉRTED!
EGÉSZSÉG – ÉLETFORMA – MOZGÁS – ELÉGEDETTSÉG


Célja

Az ember fizikai, érzelmi, értelmi, intellektuális és szellemi szinten harmonikusan fejlődjön. A JÓGA különböző irányzatait (Hatha jóga, Rádzsa jóga, Karma jóga…) ötvözi azért, hogy az egyén minél jobban kiteljesedjen, megismerje önmagát és rejtett képességeit.
A rendszeres, kitartó és helyesen végzett napi gyakorlással a testhelyzetek (ászana) életerőssé és egészségessé formálják a testet, segítenek hajlékonyságának megőrzésében, illetve visszaállításában is.
A mély ellazulás (Savászana) megnyugtatja az elmét és az érzelmeket, hozzásegíti testünket, értelmünket az ellazuláshoz, a feszültségek feloldásához, a stresszhelyzetek kezeléséhez.

Az Integrál Jóga Neked való!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->

A légző gyakorlatok

A légző (vagy lélegző) gyakorlatok (Pránájáma) segítenek a kifinomult energiák érzékelésében, légzésünk tudatos szabályozásában. A lélegzés és a tudatállapot között szoros összefüggés van: az érzelmi-indulati kitörések felgyorsítják a lélegzetvételek számát, a nyugodt, belső békét sugárzó lelkiállapot pedig lassú, mély légzéssel párosul. Az ember érzelmi-pszichés állapotát hűen tükrözi lélegzetének folyamata. Ha a lélegzésünket tudatosan megnyugtatjuk (szabályozzuk), elménk működése is szabályozottá válik, megnyugszik. Nem véletlen a mondás: "számolj tízig, mielőtt cselekszel!", vagy "vegyél egy nagy levegőt, mielőtt megszólalsz!" - így van időnk végiggondolni, hogy miként is reagáljunk a feszültséget okozó helyzetre.

Az Integrál Jóga Neked való!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->

A tisztítógyakorlatok

A tisztítógyakorlatok (KRIJÁK) nem csak a fizikai testünket tisztítják meg, de segítenek az értelmi összpontosításban is. És ha értelmünk koncentrált, nyugodt, képesek vagyunk a testünket is tudatos irányításunk alá vonni.
Az integrál jóga órákon az ászanákat (testtartásokat) hosszabb ideig (2-5 percig) tartjuk ki, összpontosítva az adott csakrára, így képesek leszünk elmélyedni önmagunkban, befelé fordulva érzékelni a testtartás fizikai, pszichikai és kifinomult energetikai hatásait is egész lényünkre.
Mindezek hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy a fizikai, pszichikai, értelmi és spirituális egyensúly megtalálásával elérjünk egy belső boldogság állapotot.

Gyere és próbáld ki az
INTEGRÁL JÓGÁT!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->
Haladó integrál jógagyakorlás: minden szerdán délelőtt 9:30-11:30 óra között Részvételi díja: 2.000 Ft/alkalom, nyugdíjasoknak és diákoknak, gyes-en, gyed-en lévő anyukáknak pedig 1.500 Ft/alkalom.
Haladó integrál jóga óra elmélettel és gyakorlással: minden szerdán 18:00-20:00 óra között. Részvételi díja: 2.500 Ft/alkalom, vagy havi bérlet, melynek ára: 7.500 Ft/hó. A bérlet csak az adott hónapban érvényes.

Jóga-Neked Életmód Sziget

8000 Székesfehérvár, Zichy liget 11., 3. emelet 16.
Telefon: 06-30-662 3990
Facebook: Jóga-Neked Életmód Sziget
E-mail: joganeked.jogavelem@gmail.com
www.joga-neked.hu

EGÉSZSÉG – ÉLETFORMA – MOZGÁS – ELÉGEDETTSÉG

A jóga egy fizikai és mentális edzésprogramnak is tekinthető, mely holisztikus szemléletének köszönhetően a teljes embert kezeli, nem csak a betegséget, így a jóga egy rendkívül hatékony gyógymód is lehet, ha alkalmazzuk.

Gyere és próbáld ki az INTEGRÁL JÓGÁT!

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Zichy liget 11., 3/16.
Telefon: (30) 662 3990
E-mail: joganeked.jogavelem@gmail.com
www.joga-neked.hu
HÉTFŐ - PÉNTEK
09:00 - 19:30
SZOMBAT - VASÁRNAP
9:00 - 12:00

Kövess Minket