• Tel: (30) 662 3990
 • Hétfő - Péntek: 9:00 – 19:30
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

OFFICE JÓGA => ÉRTED!
EGÉSZSÉG – ÉLETFORMA – MOZGÁS – ELÉGEDETTSÉG


Hogy vagy?

 • A sok ülésben fáj a nyakad, hátad, elcsigázottnak és kimerültnek érzed magad?
 • Sokat vagy zárt helyiségben, kevés friss levegőhöz, oxigénhez jutsz?
 • Hosszú órákra össze vagy zárva másokkal, és nem megy mindig az alkalmazkodás?
 • Kényelmetlen a széked, talán még az asztalod is?

Az Office Jóga Neked való!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->

Tudtad?

 • Az emberi test, így minden szerved (légző, keringési, emésztő, stb.) mozgásra termett, csak így tudják jól ellátni a feladatukat.
 • Az ülő vagy sokat álló foglalkozású emberek egészsége hamar jelez: hát és nyakfájás, merev ízületek, visszeres láb, szemégés, elcsigázottság, kimerültség.
 • Ritkán lélegzel lassú, mély légzéssel, így nem tud minden méreganyag eltávozni a szervezetedből.
 • Mindez kihat a testi egészségedre, a szellemi, érzelmi egyensúlyodra, a koncentráló képességedre és a kedélyállapotodra.

Irodában dolgozol?

Az Office Jóga Neked való!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->

CSINÁLD!
Tanulj meg lazítani, mozgasd át a tested, nyújtsd meg az ízületeid, indítsd be a nyirokkeringésed!

Az OFFICE JÓGÁVAL (irodai jóga) feltöltődsz, javul az általános közérzeted, testérzeted.

Egészségesebb leszel, lazultabbá, elégedettebbé, erősebbé válsz.

Miért?

 • mert az íróasztal magassága gyakran nem megfelelő, hacsak nem megdönthető az asztallap.
 • mert a MOZGÁS természetes és elemi szükségletünk!
 • mert az irodai munkát hosszan, egy helyben ülve kell végezni.
 • mert sokszor a székek sem kényelmesek, ezért is fáj az ember nyaka, háta, feje.

Te is hasonló körülmények között dolgozol?

Gyere és próbáld ki az
OFFICE JÓGÁT!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->

Az egész napos irodai munka nagyon kimerítő.

Ráadásul a felhalmozott feszültség
"alattomosan" átterjed az ember egész életére.

Nyilallások a lapockák között, nyakfájás, merev derék, szemégés, elcsigázottság, kimerültség a hosszú és fárasztó munkanap végén - ezek a jól ismert és hívatlan velejárói az irodai munkának.

A tünetek enyhíthetők, de meg is előzhetők!

Tegyél érte!

Az Office jóga díja: 1.900 Ft/75 perc,

Minden kedden 16:30 – 17:45 óra között
Minden csütörtökön 18:00-19:15 óra között
Minden pénteken 14:00-15:15 óra között

Mozdulj ki egy rövid időre és
mozgasd át az egész tested
az Office jóga (irodai jóga) órán!

Jóga-Neked Életmód Sziget

8000 Székesfehérvár, Zichy liget 11., 3. emelet 16.
Telefon: 06-30-662 3990
Facebook: Jóga-Neked Életmód Sziget
E-mail: joganeked.jogavelem@gmail.com
www.joga-neked.hu

Kardiológusok konferencián tárgyaltak a jóga előnyeiről

A jógát gyakran hívják a gyorsított élet ellenszerének, mivel az elme és a test szabályozására is alkalmas. Már napi egy óra jóga csökkenti a magas vérnyomást, állítják a kutatók. Ugyanakkor semmilyen káros mellékhatása sincs. A világ számos orvosa a megelőzésre törekvő egészségügy lényeges és hasznos útját látja benne. Az amerikai egészségügyi szolgáltatók és a biztosítási cégek által is egyre inkább javasolt terápia. Egyre nagyobb népszerűsége is megköveteli az egészségügyi szakemberektől, hogy következményeinek alaposan járjanak utána. "Kutatásunk azt sugallja, hogy a jóga ászanák, a pránájáma (légzőgyakorlatok) és a meditáció kombinációja sikeresen száll szembe a szívinfarktus, az agyvérzés és a szívelégtelenség veszélyeivel – mondta dr. Ashutosh Angrish kardiológus a 68. indiai kardiológus konferencián –, emellett egyfajta életminőségbeli változást is okoz. " A több évtizede zajló kutatások minden esetben megerősítették a jóga gyógyító hatását. A jógaterápia egy multifunkcionális gyakorlat, mely számos előnnyel jár. Nemcsak csökkenti a magas vérnyomás, de azt is kimutatták, hogy hatékonyan csökkenti a vér glükóz szintjét, a koleszterin szintet, és a testsúlyt jelentősen befolyásoló problémákat. A jóga előnyei és kedvező hatásainak listája szinte végtelen. Itt most csak a legfontosabbakat soroljuk fel.

Gyere és próbáld ki az
OFFICE JÓGÁT!

Vedd fel Velünk a kapcsolatot itt -->

Rugalmasság

Az orvostudomány a jógáról azt tartja, hogy legyőzi a test merevségét és biztosítja annak egyensúlyát. Ezzel egy időben nyugtatja az elmét. A jóga előnyei között a rugalmasság mind testi, mind szellemi értelemben vezető szerepet tölt be.

Helyes testtartás

Bizonyos gyakorlatok kifejezetten a gerinc egészségének megőrzését szolgálják. A derékfájás is szinte népbetegség szerte a világon. Egy hazai felmérés szerint ma Magyarországon minden ember valamilyen szintű gerincproblémával küzd. A jóga ennek is hasznos orvossága.

Idegrendszer erősítése

A jóga további előnyei között szerepel, hogy enyhíti a szorongást, a depressziót és a pánikbetegséget is, a neurológiai és endokrin szervek funkcióját pedig növeli. Óriási szerepe van abban, hogy a gyakorlatok során friss oxigént juttat a szervezetbe. Egyéb kutatások is alátámasztják, hogy a jóga hatékony a szellemi hanyatlás leküzdésében is.

Erőnlét javítása

Csökkenti szívproblémákat, mint a szívroham és a stroke. A jóga előnyei között a lista elején kell említenünk az általános erőnlét javítását is. A jóga javítja az emésztést, megszünteti az alvászavarokat. Gyengéd mozgás, mégis jelentős erőnléti javulást okoz. Jógázás közben természetes antioxidánsok szabadulnak fel.

Ízület erősítése

Az ászanák némelyike speciális nyújtógyakorlat, mely a különféle testrészekre hat. Megerősíti az ízületeket, elősegíti azok hajlékonyságát, megszünteti az izmok feszülését.

A jóga további előnyei

Mindezek mellett eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, javítja a koncentrációt. Van valami nagyon különleges abban, ahogy a jógik a légzésszabályozással is uralják testüket, ezzel együtt indulataikat is. Erre vonatkozik az szólásunk is, amikor valaki nagyon összpontosít valamire: „még a lélegzetét is visszatartotta”.

EGÉSZSÉG – ÉLETFORMA – MOZGÁS – ELÉGEDETTSÉG

A jóga egy fizikai és mentális edzésprogramnak is tekinthető, mely holisztikus szemléletének köszönhetően a teljes embert kezeli, nem csak a betegséget, így a jóga egy rendkívül hatékony gyógymód is lehet, ha alkalmazzuk.

Gyere és próbáld ki az OFFICE JÓGÁT!


Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Zichy liget 11., 3/16.
Telefon: (30) 662 3990
E-mail: joganeked.jogavelem@gmail.com
www.joga-neked.hu
HÉTFŐ - PÉNTEK
09:00 - 19:30
SZOMBAT - VASÁRNAP
9:00 - 12:00

Kövess Minket