fbpx

Szolgáltatás leírása:

A jógastúdió számtalan lehetőséget biztosít a látogatók számára. A különféle (irodai-, tini-, suli-, gyerek-, nagyi-, kezdő-, női-, integrál-, kismama-, baba-mama jóga) órák mellett nyári táborban is részt vehetnek a fiatalabb korosztály tagjai. A másik két jógastúdióhoz hasonlóan itt is van lehetőség a terem kibérlésére, ezáltal pedig az esetleges előadások által tudásmélyítésre is alkalmas a hely.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Mi Vizbor Margó óráját látogattuk meg – és egyáltalán nem bántuk meg. Azt a szeretet, amivel fogadott minket az első alkalom előtt szerintünk az is érzi, aki kicsit sem fogékony ezekre a dolgokra. Nyugalma már az első pillanatban minket is lenyugtatott, felelősségteljes hozzáállása pedig biztosított minket arról, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. Türelmesen segítette mindenegyes mozdulatunkat (amit legkisebb önkritikát gyakorolva is mi leginkább csak esdeklésnek ítéltünk), szükség esetén készségesen javította testtartásainkat. Tette mindezt kellő határozottsággal, tapintattal, de a legnagyobb szeretettel. Odaadása, bátorító hozzáállása teljes egészében meggyőzött minket arról, hogy nekünk is van helyünk a jógaszőnyegen és az ászanák egyenlőre bonyolultnak tűnő világában.

Specifikum:

Az elhelyezkedését tekintve abszolút a favoritunk volt, főleg azért, mert az óra után – még az átszellemült állapotunkban a Zichy ligetben andalogva tudtuk hallgatni a madarak énekét is.

Ár-érték arány: 1.200 – 2.000 Ft/alkalom (óratípustól függően)

Összesen: 9/10 pont

4.5/5

Forrás: http://fife.hu/2019/05/30/joga-orak-szekesfehervaron/

Párizs. Eiffel torony. Egy mindenben csalódott fiatalember, Alain az öngyilkosság szélén áll. Épp le akar ugrani a toronyból, amikor egy titokzatos idegen visszatartja az elhatározásától és egy különös szerződést ajánl neki: ha az életben maradás mellett dönt, és mindenben követi utasításait, a problémái megszűnnek, és végre boldog lehet.

Alain élete ettől a pillanattól kezdve gyökeresen megváltozik. Elfogadja a különös feltételt és átadja élete irányítását… De kinek is?

A regény egyszerre felnőttmese és pszichológiai tanácsadó, de mindenekelőtt fordulatos és szórakoztató olvasmány is.

“… először nekünk kell megváltoznunk és példát mutatnunk a többieknek ahelyett, hogy állandóan méltatlankodunk és kritizálunk. … soha nem véletlen, hogy ki az áldozat…

… mitől lesz alaki áldozat? … nincs elég önbecsülése…

Az emberek félnek a változástól. Inkább maradna a régi rossz szituációban, ahelyett, hogy valamilyen bizonytalan újat választanának. Ez Platón barlangja!

Platón írt az olyan emberekről, akik egy sötét barlangban születtek, és sohasem merték elhagyni. A zöld barlang volt az ő jól ismert, megnyugtató világuk, aminek minden zugát ismerték. Miután a külvilágot sohasem látták, nem is voltak hajlandóak kitenni a lábukat, attól tartottak, hogy veszélyes és ellenséges terület. Így soha nem is fedezhették fel, soha nem is pillanthatták meg a napvilágot, a szépséget, a szabadságot…”

…és tudod mi a különbség a felnőtt és a gyermek között? …”a gyermek fejlődni akar, a felnőtt pedig mindent megtesz, nehogy kelljen változnia.”…

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben értesítünk a jógastúdió aktuális programjairól, híreiről, változásokról, megjelent írásairól.