fbpx

Szolgáltatás leírása:

A jógastúdió számtalan lehetőséget biztosít a látogatók számára. A különféle (irodai-, tini-, suli-, gyerek-, nagyi-, kezdő-, női-, integrál-, kismama-, baba-mama jóga) órák mellett nyári táborban is részt vehetnek a fiatalabb korosztály tagjai. A másik két jógastúdióhoz hasonlóan itt is van lehetőség a terem kibérlésére, ezáltal pedig az esetleges előadások által tudásmélyítésre is alkalmas a hely.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Mi Vizbor Margó óráját látogattuk meg – és egyáltalán nem bántuk meg. Azt a szeretet, amivel fogadott minket az első alkalom előtt szerintünk az is érzi, aki kicsit sem fogékony ezekre a dolgokra. Nyugalma már az első pillanatban minket is lenyugtatott, felelősségteljes hozzáállása pedig biztosított minket arról, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. Türelmesen segítette mindenegyes mozdulatunkat (amit legkisebb önkritikát gyakorolva is mi leginkább csak esdeklésnek ítéltünk), szükség esetén készségesen javította testtartásainkat. Tette mindezt kellő határozottsággal, tapintattal, de a legnagyobb szeretettel. Odaadása, bátorító hozzáállása teljes egészében meggyőzött minket arról, hogy nekünk is van helyünk a jógaszőnyegen és az ászanák egyenlőre bonyolultnak tűnő világában.

Specifikum:

Az elhelyezkedését tekintve abszolút a favoritunk volt, főleg azért, mert az óra után – még az átszellemült állapotunkban a Zichy ligetben andalogva tudtuk hallgatni a madarak énekét is.

Ár-érték arány: 1.200 – 2.000 Ft/alkalom (óratípustól függően)

Összesen: 9/10 pont

4.5/5

Forrás: http://fife.hu/2019/05/30/joga-orak-szekesfehervaron/

Az vagy, amit gondolsz.

A világodat a gondolataidból építetted fel.

Bali, napsütés, pálmafák, tenger – minden, ami a boldogsághoz kell, itt van egy helyen, de hősünk e földi Paradicsom ellenére mégsem találja helyét és lelki békéjét.

Felkeresi a szigeten élő híres gyógyítót, aki megállapítja: látogatója egészséges, csak éppen boldogtalan. Így kezdődik Julian különleges utazása, mely nem lenyűgöző tájakra, hanem a lélek rejtelmeinek mélységeibe vezet.

A bölcs spirituális vezető leckéi végtelen kalandra hívják hősünket. Ráébred élete valódi értelmére, ráébred arra, hogy valójában mik azok a hiedelmek, belső gátlások, melyek megakadályozzák abban, hogy meglássa az élet napos oldalát és boldog legyen.

Ráébred, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, és amiben hiszünk, az valósággá válhat.

…”Vannak emberek, akik jobban érzik magukat, ha a másiknak rosszul megy, és akik ennek érdekében mindent meg is tesznek. Sokan azért utálják, ha valaki megvalósítja álmait, mert ettől saját tehetetlenségük s gyávaságuk jut eszükbe. Megint mások értékesebbnek érzik magukat, ha ön bajba kerül, mert így alkalmuk nyílik segíteni. Fölöslegessé válnak, ha önnek tervei vannak, mindent megtesznek hát, hogy lebeszéljék. Nem érdemes rájuk haragudni, nem szándékosan csinálják, de semmiképpen ne ossza meg velük terveit, mert mindent el fognak követni, hogy elbizonytalanítsák…”

Laurent Gounelle szakterülete a személyiségfejlesztés. Könyvei az eberi kapcsolatokat és lelki fejlődést hivatottak segíteni, fejleszteni. Kiadója szerint Coelhi Alkimistája hódította meg utoljára így az olvasókat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben értesítünk a jógastúdió aktuális programjairól, híreiről, változásokról, megjelent írásairól.