fbpx

Szolgáltatás leírása:

A jógastúdió számtalan lehetőséget biztosít a látogatók számára. A különféle (irodai-, tini-, suli-, gyerek-, nagyi-, kezdő-, női-, integrál-, kismama-, baba-mama jóga) órák mellett nyári táborban is részt vehetnek a fiatalabb korosztály tagjai. A másik két jógastúdióhoz hasonlóan itt is van lehetőség a terem kibérlésére, ezáltal pedig az esetleges előadások által tudásmélyítésre is alkalmas a hely.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Mi Vizbor Margó óráját látogattuk meg – és egyáltalán nem bántuk meg. Azt a szeretet, amivel fogadott minket az első alkalom előtt szerintünk az is érzi, aki kicsit sem fogékony ezekre a dolgokra. Nyugalma már az első pillanatban minket is lenyugtatott, felelősségteljes hozzáállása pedig biztosított minket arról, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. Türelmesen segítette mindenegyes mozdulatunkat (amit legkisebb önkritikát gyakorolva is mi leginkább csak esdeklésnek ítéltünk), szükség esetén készségesen javította testtartásainkat. Tette mindezt kellő határozottsággal, tapintattal, de a legnagyobb szeretettel. Odaadása, bátorító hozzáállása teljes egészében meggyőzött minket arról, hogy nekünk is van helyünk a jógaszőnyegen és az ászanák egyenlőre bonyolultnak tűnő világában.

Specifikum:

Az elhelyezkedését tekintve abszolút a favoritunk volt, főleg azért, mert az óra után – még az átszellemült állapotunkban a Zichy ligetben andalogva tudtuk hallgatni a madarak énekét is.

Ár-érték arány: 1.200 – 2.000 Ft/alkalom (óratípustól függően)

Összesen: 9/10 pont

4.5/5

Forrás: http://fife.hu/2019/05/30/joga-orak-szekesfehervaron/

Mi történik Veled, amikor elkötelezed magad a jóga mellett?

Senkinek, még Neked sem érkezik az életedbe véletlenül a JÓGA. Pont akkor jelenik meg, amikor készen állsz rá. Amikor megnyitod magad valami olyasmi felé, ami átjárja az egész lényed és gyorsító-pályára tesz. Ez az út Önmagad felé vezet.


De mi történik Veled, ha kitartóan gyakorlod a jógát?


Először csak a fizikai testedben fogsz “ütős” javulását érezni, könnyebben mozogsz, a derekad sem áll be, a vállaid nem nyomja ólomsúly. Reggelente könnyebben ébredsz, és ha véletlenül kimarad a jóga a napodból, hiányozni fog. De az is lehet, hogy számodra épp mentálisan érkeznek meg az első jótékony hatások: nyugodtabbnak érzed magad, nem billentenek ki az egyensúlyodból a kollégák, a főnököd vagy a családtagjaid. És egyre többet mosolyogsz, jobban érzed magad a bőrödben.

A JÓGA:

          fiatalon, erősen és egészségesen tartja a tested,

          rendszeres gyakorlásával megelőzheted a porckorongsérv kialakulását,

          hatására növekszik a csont- és az izomrendszered mozgékonysága és ereje,

          egyre hajlékonyabbá és rugalmasabbá változtatja a tested,

          felerősíti az anyagcseréd és a keringésed is, ezáltal javul a szervezeted méregtelenítése, erősödik az immunrendszered

          ászanák (testtartások) rendszeres gyakorlásával nő a tüdőkapacitásod, koncentrációs képességed, javul a memóriád

          serkenti a nyirokkeringésed és hormonrendszered működését,

          javítja a mozgáskoordinációd, és a két agyféltekéd harmonikus működését,

          megszabadít a túlsúlyodtól is,

          új távlatokat nyit meg az életedben, megismered segítségével az egészséges, harmonikus, békés, stressz nélküli életet.

A JÓGA órákon szisztematikusan megnyújtod, átformálod, megerősíted és élettel töltöd meg minden porcikádat a fejed búbjától a lábujjak hegyéig, a bőrfelszíntől a legmélyebb zsigerekig. Mentális békédet, érzelmeid hullámzásának lecsillapítását a jógapózok mellett különböző légzőgyakorlatok és relaxációs technikák támogatják.

A JÓGA nem köthető semmiféle vallási irányzathoz, életkortól, nemtől függetlenül bárki gyakorolhatja és megtapasztalhatja jótékony hatásait.

Amikor már valaki elsajátítja az ászanákat, és már nem kell arra figyelnie, hogy a gyakorlatokat megfelelően végezze, közben helyesen lélegezzen, mert mindez automatikussá válik számára, akkor megtapasztalhat egy elmélyült, meditatív állapotot, a tudat kitágulását…

A testtartások gyakorlása megszabadít a felhalmozódott feszültségektől, izgatottságtól, lecsillapítja a szenvedélytől felkorbácsolt érzelmeket, és a tudatot. A légzőgyakorlatok és relaxációs technikák felerősítik az ászanák hatásait tartósan megnyugtatva az elmét és szabályozva a gondolatokat.

Mindehhez persze kell egy kis erőfeszítés, állhatatos, kitartó gyakorlás, és idő, amit önmagadra szánsz. De ez az önmagadba invesztált „befektetés” bőségesen megtérül, aminek a gyümölcsét nem csak Te élvezheted, hanem a környezeted is.

Tapasztald meg Te is a vidám, kiegyensúlyozott, nyugodt és egészséges életet!

Légy példa mások számára!  

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben értesítünk a jógastúdió aktuális programjairól, híreiről, változásokról, megjelent írásairól.