fbpx

Szolgáltatás leírása:

A jógastúdió számtalan lehetőséget biztosít a látogatók számára. A különféle (irodai-, tini-, suli-, gyerek-, nagyi-, kezdő-, női-, integrál-, kismama-, baba-mama jóga) órák mellett nyári táborban is részt vehetnek a fiatalabb korosztály tagjai. A másik két jógastúdióhoz hasonlóan itt is van lehetőség a terem kibérlésére, ezáltal pedig az esetleges előadások által tudásmélyítésre is alkalmas a hely.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Mi Vizbor Margó óráját látogattuk meg – és egyáltalán nem bántuk meg. Azt a szeretet, amivel fogadott minket az első alkalom előtt szerintünk az is érzi, aki kicsit sem fogékony ezekre a dolgokra. Nyugalma már az első pillanatban minket is lenyugtatott, felelősségteljes hozzáállása pedig biztosított minket arról, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. Türelmesen segítette mindenegyes mozdulatunkat (amit legkisebb önkritikát gyakorolva is mi leginkább csak esdeklésnek ítéltünk), szükség esetén készségesen javította testtartásainkat. Tette mindezt kellő határozottsággal, tapintattal, de a legnagyobb szeretettel. Odaadása, bátorító hozzáállása teljes egészében meggyőzött minket arról, hogy nekünk is van helyünk a jógaszőnyegen és az ászanák egyenlőre bonyolultnak tűnő világában.

Specifikum:

Az elhelyezkedését tekintve abszolút a favoritunk volt, főleg azért, mert az óra után – még az átszellemült állapotunkban a Zichy ligetben andalogva tudtuk hallgatni a madarak énekét is.

Ár-érték arány: 1.200 – 2.000 Ft/alkalom (óratípustól függően)

Összesen: 9/10 pont

4.5/5

Forrás: http://fife.hu/2019/05/30/joga-orak-szekesfehervaron/

Milyen gyakran mondjuk: “semmi nem véletlen”! Ám ritkán gondolunk ebbe bele igazán, inkább már csak közhelyként hajtogatjuk ezt a mondatot.
Amikor ténylegesen beleengedjük magunkat abba, hogy tudatosítsuk: ami történt, vagy történik, annak oka van, mindenféle érzés és megítélés nélkül téve ezt – akkor az okok elkezdenek feltárulni. De ehhez szükséges az, hogy a rossz érzéseket félretegyük!
Azért nem szeretem a “mit jelent?” jellegű kérdéseket, mert egy adott dolog, vagy helyzet nem egy adott dolgot jelent. Sokkal összetettebb annál! A válasz pedig gyakran rálátásként, megvilágosodásként jön.
Mindennek, ami történik velünk, legalább háromféle oka van.
1. van egy múltja, egy eredője – valamivel megalapoztuk, rászolgáltunk, lehetővé tettük, magokat vetettünk, előkészítettük…
2. van egy jelene, egy magasabb rendű oka – ha nem az egó korlátaiból kipislogva nézem, hanem tágabban értelmezem, akkor megtalálom ezt és a válasz békét ad,
3. van egy jövője, célja – amiért történik, amit következményként elősegít.
Hogy velem mi miért történik, annak megválaszolása a saját felfedezőutam. Ha még csak most indulok és nem boldogulok egyedül, akkor vannak lehetőségek, lehet segítséget kérni, aminek pozitív eredménye lehet. Mindennek van tehát oka, eredője és célja is, de ahhoz, hogy ezt megértsem, tanulnom, kutatnom kell. Amíg szenvedésprogramok és téves megítélések fogja vagyok, a megértés elmarad. Amikor felfedezek és igazi válaszokat találok – öröm és béke költözik a lélekbe.

Forrás: Zentai Anna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben értesítünk a jógastúdió aktuális programjairól, híreiről, változásokról, megjelent írásairól.