fbpx

Szolgáltatás leírása:

A jógastúdió számtalan lehetőséget biztosít a látogatók számára. A különféle (irodai-, tini-, suli-, gyerek-, nagyi-, kezdő-, női-, integrál-, kismama-, baba-mama jóga) órák mellett nyári táborban is részt vehetnek a fiatalabb korosztály tagjai. A másik két jógastúdióhoz hasonlóan itt is van lehetőség a terem kibérlésére, ezáltal pedig az esetleges előadások által tudásmélyítésre is alkalmas a hely.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Mi Vizbor Margó óráját látogattuk meg – és egyáltalán nem bántuk meg. Azt a szeretet, amivel fogadott minket az első alkalom előtt szerintünk az is érzi, aki kicsit sem fogékony ezekre a dolgokra. Nyugalma már az első pillanatban minket is lenyugtatott, felelősségteljes hozzáállása pedig biztosított minket arról, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. Türelmesen segítette mindenegyes mozdulatunkat (amit legkisebb önkritikát gyakorolva is mi leginkább csak esdeklésnek ítéltünk), szükség esetén készségesen javította testtartásainkat. Tette mindezt kellő határozottsággal, tapintattal, de a legnagyobb szeretettel. Odaadása, bátorító hozzáállása teljes egészében meggyőzött minket arról, hogy nekünk is van helyünk a jógaszőnyegen és az ászanák egyenlőre bonyolultnak tűnő világában.

Specifikum:

Az elhelyezkedését tekintve abszolút a favoritunk volt, főleg azért, mert az óra után – még az átszellemült állapotunkban a Zichy ligetben andalogva tudtuk hallgatni a madarak énekét is.

Ár-érték arány: 1.200 – 2.000 Ft/alkalom (óratípustól függően)

Összesen: 9/10 pont

4.5/5

Forrás: http://fife.hu/2019/05/30/joga-orak-szekesfehervaron/

  1. Gyakorolj rendszeresen – keresd meg hozzá azt a jógafajtát, ami a legjobban passzol hozzád és gyakorolj
  2. Élvezd a gyakorlást – a jóga nem a szenvedés útja.
  3. Tapasztald meg saját tested és elméd korlátait, hogy túlléphess rajtuk – nem baj, ha nem tudsz minden ászanát tökéletesen megcsinálni és hosszú ideig kitartani, de törekedj rá, s egyszer sikerülni fog.
  4. Tarts pihenőnapot – ha fáradtak az izmaid, ha betegség gyötör, vagy éppen lelkileg nem vagy jól. Akkor ne erőltesd a gyakorlást, de tudatosítsd, a jóga átsegít ezeken az „akadályokon”. Élj vele!
  5. Ne hasonlítsd magad senkihez – se a melletted lévő gyakorlóhoz, se a közösségi oldalakon megjelenő „tökéletes” pózokat villantó emberekhez, se az elvárásokhoz. Akkor leszel jó jógi, ha önmagadnak felelsz meg. Sokkal jobban fog menni minden, ha a légzésre és önmagadra figyelsz, mint arra, hogy ki mit csinál.
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben értesítünk a jógastúdió aktuális programjairól, híreiről, változásokról, megjelent írásairól.