fbpx

Szolgáltatás leírása:

A jógastúdió számtalan lehetőséget biztosít a látogatók számára. A különféle (irodai-, tini-, suli-, gyerek-, nagyi-, kezdő-, női-, integrál-, kismama-, baba-mama jóga) órák mellett nyári táborban is részt vehetnek a fiatalabb korosztály tagjai. A másik két jógastúdióhoz hasonlóan itt is van lehetőség a terem kibérlésére, ezáltal pedig az esetleges előadások által tudásmélyítésre is alkalmas a hely.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Mi Vizbor Margó óráját látogattuk meg – és egyáltalán nem bántuk meg. Azt a szeretet, amivel fogadott minket az első alkalom előtt szerintünk az is érzi, aki kicsit sem fogékony ezekre a dolgokra. Nyugalma már az első pillanatban minket is lenyugtatott, felelősségteljes hozzáállása pedig biztosított minket arról, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. Türelmesen segítette mindenegyes mozdulatunkat (amit legkisebb önkritikát gyakorolva is mi leginkább csak esdeklésnek ítéltünk), szükség esetén készségesen javította testtartásainkat. Tette mindezt kellő határozottsággal, tapintattal, de a legnagyobb szeretettel. Odaadása, bátorító hozzáállása teljes egészében meggyőzött minket arról, hogy nekünk is van helyünk a jógaszőnyegen és az ászanák egyenlőre bonyolultnak tűnő világában.

Specifikum:

Az elhelyezkedését tekintve abszolút a favoritunk volt, főleg azért, mert az óra után – még az átszellemült állapotunkban a Zichy ligetben andalogva tudtuk hallgatni a madarak énekét is.

Ár-érték arány: 1.200 – 2.000 Ft/alkalom (óratípustól függően)

Összesen: 9/10 pont

4.5/5

Forrás: http://fife.hu/2019/05/30/joga-orak-szekesfehervaron/

Lépj ki a komfortzónádból, hogy önmagad legjobb verziója légy!

😍 Ha jógázol, tágítani tudod a szűknek érzett komfortzónádat, mégis biztonságban fogod érezni magad és lassan természetessé válik az, ami eddig nem volt az. Miért kellene ezt tenned?

😍Mert mindenki csak ücsörög a saját komfortzónájában és nem akar/mer semmit sem tenni, változtatni az életén. Mert fél az ismeretlentől. Azt mondják az emberek: “ez az én világom, itt biztonságban érzem magam. Lehet, hogy kicsit szűk, kényelmetlen, vagy fájdalmas az életem, de legalább ezt már ismerem”. És csak ücsörögnek tovább. 

🥰Ismerd fel, hogy ezek nem a te valós lehetőségeid és potenciálod. A félelmeid lekorlátoznak. A lelked mélyén ezt te is nagyon jól tudod, mégis becsapod magad és elhiszed, ahogy minden évben elhitted, hogy ez az ÚJÉV most sokkal jobb lesz. Fogadalmat teszel… 

🥰Saját magad vered át ezzel, hiszen minden évben ezt mondod és mégsem változik semmi. Miért? Mert valójában senki sem mer az igaz önvalója lenni.

🥰Az, aminek hiszed magad, az nem a valóság. Ez csak egy általad felépített valóság, mégis elhiszed, el akarod hinni, hogy ez a te valóságod. De ha nem változtatsz rajta, ebben a hamis valóságban fogsz meghalni. 

🥰Mikor fogsz felébredni az igaz önvalódra? Mert nagyon jól tudod, hogy nem vagy boldog. Aki a spirituális vagy lelki útra lép, azt a  Guru próbálja elvezetni a saját dharmájához, az igaz önvalójához. A változás nem magától történik meg. Ha rendszeresen, kitartóan teszel érte erőfeszítést, ha bátor vagy és hiszel abban, hogy jól csinálod még akkor is, ha másoknak ez nem tetszik, akkor megtörténik a változás. Rátalálsz a saját utadra, a dharmádra, önmagadra, az igaz önvalódra.

🥰Amikor elkezdesz valami újat, nagyon izgatott vagy, s azt mondod, ebben az ÚJÉV-ben a legjobb verziója leszek önmagamnak. Ám pár hét múlva már rég elfeledkeztél erről a fogadalomról. Bátorság, kitartás, erőfeszítés és hit kell ahhoz, hogy megváltoztasd magad, mielőtt elhagyod a tested, hogy az igaz önvalóddá válj. A te életed, a dharmád teljesen különböző a többiekétől. A Teremtőnek nagyon nagy erőfeszítésébe került, hogy téged egyedi lénnyé tegyen, amiből csak egy van. És pont ez miatt az egyediség miatt nem kell olyannak lenned, mint bárki más. 

🥰A saját potenciálodat, lehetőségeidet, minőségedet, boldogságodat és a saját hozzájárulásodat teheted bele ebbe a világba. Amikor ezt megvalósítod, felébredtél… Legyél önmagaddal szemben őszinte, és bízz a lelki utadban, abban, hogy vezetve vagy. A lelki út a misztérium útja. Nem egy olyan út, ami a büszkeségedet és az egódat fogja legyezgetni és etetni. El fogja őket vágni gyökereiben azért, hogy a teljes potenciálod, az igaz önvalód, az, ami valójában benned van, felébredjen. 

🥰Addig, amíg nem ébredünk rá arra, hogy kik is vagyunk valójában, addig egy álarc mögé bújva éljük az életünket. Eljátszuk, hogy azok vagyunk, akiknek gondolnak bennünket mások. Mélyen belül te is tudod, hogy ez így van, de könnyebb a megszokott életet élni. 

🥰Hagyd abba a színjátékot, és légy hiteles és őszinte magaddal. Légy az, aki vagy, akár elfogadnak az emberek, akár nem. És bízz abban, hogy a Teremtő okkal tett a lelki útra. 

Légy bátor és nyitott is, hogy megtaláld az igazi boldogságot, önmagadban. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben értesítünk a jógastúdió aktuális programjairól, híreiről, változásokról, megjelent írásairól.