fbpx

Závodszky Noémi - Családfelállítás, a Théta-Healing technika és Női Jóga

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Rólam

Noémi Vagyok. Nő, Anya, Színésznő és sok más egyben.
Lassan 30 éve tudatosan kezdtem keresni azokat a lehetőségeket, melyek segítségével fejlődni, tisztulni tudtam.
Így találtam rá a Családfelállítás, a Théta-Healing technika és a Női Jóga jótékony hatásaira, és annak csodáira, hogy ezek mennyire gyönyörűen kiegészítik egymást.

Családfelállításról

Bert Hellinger olyan összefüggéseket figyelt meg a családi rendszerek működésében, ami azt igazolja vissza, hogy a rendszernek törvényszerűségei vannak (odatartozás joga,
hely törvénye, adok-kapok egyensúlya), melyek ha kibillennek, akkor a rendszer ezt helyre akarja hozni.

A valóságban ez úgy mutatkozik meg, hogy ha nem is tudunk róla, hogy felmenőink életében pl. tragédia történt, baleset, gyerek vesztés, gyilkosság, öngyilkosság… akkor ezek a tudat alatt kihathatnak az életünkre. Sok esetben a gyerekek nem mernek boldogabb életet élni, mint a szüleik és mindezt szeretetből teszik. Tudat alatt hűek a ” családi hagyományokhoz”. Sokszor megoldatlan problémákat cipelnek, és hasonló szituációkat vonzanak be, nem úgy működik az életük, párkapcsolatuk… De alkalmazhatjuk gyász feldolgozásra, akkor ha döntésképtelen helyzetben vagyunk, vagy nem érezzük sikeresnek magunkat…

A családállítás során ezek a helyzetek megmutatkoznak, rálátunk a kibillenésre, és feloldhatjuk őket.

Egy napba 5-6 állítás fér be. Az állítások között szünetet tartunk. A képviselők soha nem véletlenszerűen lesznek kiválasztva. A tapasztalat azt mutatja, hogy ők is hasonló témában érintettek, és csodálatos lelki megkönnyebbülést élnek át ők is. (Az állítást kérő a későbbiekben segítőként van jelen mások
oldásában.)

Morfogenetikus mező:

Ennek a különleges mezőnek a meglétét bizonyítják olyan megfigyelések, mint a századik majom kísérlet. Egy kellő létszámú majomcsapat egy szigeten rájött arra, hogy megmossa az ételét. Egy bizonyos idő után több száz vagy több ezer kilométerrel arrébb is hirtelen tudták ezt a majmok. Az információ, a tudás amire rájöttek a majmok, bekerült az egységes tudat-mezőbe és onnan más majmok is hozzáférhettek. A morfogenetikus mező következménye a madarak V alakban repülése, a madarak és a halak vándorlása, a hangyák, méhek szerveződése…stb.

A közös tudat-mező, vagy háló tehát az információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak”.

Eseményeket havonta tartok.

Helyszín: Jóga-Neked Életód Sziget

Bejelentkezés:  zavodszkynoemi@gmail.com

 

Női jógáról

B.K.S.Iyengar és Geeta Iyengar nevéhez fűződő jóga a női ciklus sajátosságaira alkalmazza a Hatha jóga egyes gyakorlatait.
Célunk a Test-Lélek-Szellem egységének, harmóniájának és egészségének megőrzése, figyelembe véve a Holddal analóg létünk változékonyságát.

Szeretettel várom óráimra azokat a Hölgyeket, akik szívesen tartanak velem a fejlődés útján, ahol tudatos megerősítésekkel ötvözött a gyakorlatokat végzünk, az órát pedig vezetett meditációval fejezzük be.

Bővebben az alábbi oldalon: https://joga-neked.hu/noi-joga/

Hétfőnként 10-órától.
Páratlan hét pénteken 16:30-tól.

Helyszín: Jóga-Neked Életmód Sziget

Bejelentkezés:  zavodszkynoemi@gmail.com