fbpx

A JÓGA
NYUGALOM – STABILITÁS - ÖNBIZALOM

„A jógázás olyan, mint a szex: ha jó az első alkalom, imádni fogod életed végéig.”

Köszöntelek a honlapon!

Nézz körül nyugodtan! – Időd és figyelmed ajándék számomra!

A Jóga-Neked Életmód Sziget Székesfehérvár Fő utcájának (Sétáló utca) végén, zöld övezetben (Zichy liget 11.) található.
A 3 emeletes társasház felső szintjén egy 140 nm-es lakást alakítottunk jógastúdióvá. Tágas, nagy belmagasságú, világos termekben (50 nm-es, 30 nm-es és 20 nm-es) kis- és nagycsoportos jóga órákat, egyéni foglalkozásokat, workshopokat tartunk minden korosztály számára.
A jógás programok mellett csoportos és egyéni hangterápiás programok, intim torna, vércseppanalízis és masszázs, Reiki kezelés is várja az érdeklődőket.
A helyszín a központi autóbusz pályaudvartól kb. 15 perc sétányira van. Több helyi járatos és távolsági autóbusz útvonala is érinti a Zichy ligetet, így elmondható, hogy a jóga stúdió könnyen megközelíthető gyalogosan, autóbusszal és autóval is. A parkolás sajnos nem ingyenes, csak 18 óra után és hétvégén, de a közeli utcákban (5 perc) lehetőség van az ingyenes parkolásra, ha van szabad hely.

A Jóga-Neked Életmód Szigeten családias környezetben, értő figyelemben jógázhatsz kis csoportban vagy nagyobb közösségben, sőt magánórán is hozzáértő jógaoktatókkal.
A Te időigényedhez alkalmazkodunk lehetőségeinkhez mérten.
Nézz be hozzánk bátran! Akkor is, ha még csak gondolatban jógázol, akkor is, ha most szeretnéd elkezdeni a jógát és akkor is, ha új közösséget keresel.
Nyitott, befogadó és elfogadó a jógás közösségünk.
Jó hangulat, szakmai hozzáértés, megértő figyelem vár Rád.

Ha…kérdésed van, programokról, lehetőségekről szeretnél érdeklődni, vagy csak úgy írnál… !

Vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon 06-30-010 9141, Facebookon vagy írj Nekünk itt: