Nagy-Kalmár Szilvia

Meseterapeutaként több mint 15 éve foglalkozom a mesék erejével, bölcsességével, tanításaival, gyerek- és felnőtt meseterápiás csoportokkal.

Mivel foglalkozom?

10 éve vezetek női köröket. Ez alatt az idő alatt megtapasztaltam, hogy a női körnek milyen esszenciális gyógyító és megtartó ereje van. A kapcsolódáson és az elfogadó, szeretetteljes térben a nők mennyire meg tudnak nyílni, egymásra hangolódni, befogadni, elengedni. Megláttam, hogy mennyi színe, arca van egy nőnek, és hogyan tudnak az életsebek gyógyulni, vagy akár transzgenerációs minták felismerésével és tudatosításával a negatív folyamatok megváltozni, az életutak kitisztulni.

Sokszor szembesültem azzal, hogy a nők mennyire magányosak, egyedül vannak, még úgy is, hogy családban, párkapcsolatban élnek. Mennyire szomjazzák a kapcsolódást, odafigyelést, megértést, törődést, és hogy elmondhassák saját történetüket. Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy számtalanszor végig kísérhettem, ahogy egyes nők királylányból királynővé, mellékszereplőből főhőssé váltak saját életükben.

Nőként képesek vagyunk a folyamatos befogadásra és ezáltal a növekedésre. Olyan teremtő és átalakító erővel bírunk, amire, ha ráébredünk, nem csak önmagunkra, hanem
környezetünkre is pozitív, inspiráló hatással lehetünk.

Az elmúlt másfél évben elindultam egy olyan mély, megtapasztalásokkal és átalakulással járónői önismereti úton, melynek megkoronázásaként női szertartásvezetővé váltam. Nagy örömszámomra, hogy megismerhettem a „vörös sátor” szellemiségét. Szeretettel adom tovább az itt tanultakat, tapasztaltakat, azokat a kincseket, amiket kaptam.

Miről is szól a Holdvirág női kör?

Egy olyan útra hívlak Téged, ami nőiséged kibontakozását, női erőd megtapasztalását,
intuíciód megerősödését segíti elő. Mindezt egy elfogadó, szeretetteljes, szakrális női
körben.

A Holdvirág női körben rítusokkal, mesékkel, szakrális körtánccal és különböző kreatív,
művészi alkotásokkal fedezheted fel a benned élő csodálatos NŐT.

Mindehhez segítségül hívom az ősi bölcsességet, tudást hordozó népmeséket, melyek
határozott iránytűként tudnak bennünket vezetni az élet ösvényén. A legkülönbözőbb
élethelyzetekben, életfordulókon lehetnek segítségünkre.

A női lélek útját kísérő szertartásokon (pl. beavatási szertartásokon) keresztül felfedezhetjük, megtapasztalhatjuk a női létünk különböző minőségeit, kibontakozását és gyógyulását. Együtt keresünk megoldást a minket érintő mindennapi kihívásokra, külső és belső akadályozó tényezőkre. Közösen felszínre hozzuk azokat az erőforrásokat, melyek a bennünk élő hősnőt útnak indítják, átsegítik az akadályokon, hogy megismerve a női lét sokszínűségét elfoglalja méltó helyét a trónon.

Az alkalmanként 4 órás női kör végén pedig megmerítkezünk a szakrális körtánc felszabadító, örömteli élményében, mely közösségben élhető át igazán. A táncnak köszönhetően vitalitásunk, életkedvünk és jókedvünk is fokozódik. 🙂

Gyere, kapcsolódj a Holdvirág női körhöz! Segítsd elő nőiséged kiteljesedését, női erődbe való megérkezésed!