Sárközi Krisztián - Hangtál- és rezgésterápia

„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek”

Magamról - Sárközi Krisztián

Az önismerettel 2011-ben kezdtem el foglalkozni, ami teljesen megváltoztatta addigi életemet. Teljesen magával ragadott az új szemlélet és látásmód, ami sok változást hozott az életemben. Ezek a változások csak egyszerűen megtaláltak, és továbbvittek az utamon.

A Reiki volt az első komolyabb megtapasztalásom, ami ráébresztett arra, hogy tudok másoknak hatékonyan segíteni.

Ezt követte a keleti masszázsokkal való megismerkedésem. A Shiatsu és a Thai masszázst azóta is eredményesen használom a hozzám érkező vendégeimnél.

Indiában, 2014-ben volt a következő fordulópont az életemben, ahol még mélyebben éltem meg a tapasztalásokat. Itt vettem az első hangtálakat, ami újabb teret nyitott az életemben. Az egyéni hangterápiák további lehetőségeket biztosítanak az emberek testi, lelki összehangolásában, eredményes kezelésében. Ezek a tapasztalások arra ösztönöztek, hogy a hangtálazás és a rezgésterápia világába egyre jobban elmélyedjek. Tanulom és fejlesztem magam azóta is folyamatosan a következőkben:

  • “Lélek-konzultáció”
  • Hangtál-és rezgésterápia
  • Rezgésterápia
  • A legegyszerűbb hangterápiás módszer a saját hangunk zengetése /”mantrázás”/
    Bővebben

A hangunkkal az egész testünket rezgésbe tudjuk hozni, mellyel energiát áramoltatunk a testünkben, amivel ismét egyensúlyba hozhatjuk önmagunkat.

A rezgésterápia eszközei a tibeti hangtálak és a kínai gongok.

Mindkét hangszer több ezeréves múltra tekint vissza. Használatuk a vallásban és a gyógyításban is nagy szerepet kapott Keleten.

A testre helyezett hangtálak rezgései közvetlenül a testünkre, szerveinkre, sejtjeinkre hatnak, és itt fejtik ki jótékony hatásukat. A kezelés történhet csoportosan hangfürdő vagy gongfürdő keretén belül, illetve személyre szabott egyéni kezelések során.

Ellenjavallatok:

  • szívritmus szabályozó,
  • várandós állapot,
  • epilepszia és pszichiátriai betegségek

Keress bátran telefonszámomon /Sárközi Krisztián 06-20-446 3585 / vagy írj Nekem itt >>